You are here

InfoHageland Classic is een recreatieve toertocht voor wielertoeristen georganiseerd door WT Millegem. Al meer dan 20 edities ontvangen wij, telkens de 2de zaterdag van April, sportievelingen van binnen- en buitenlang om de mooiste wegen en steilste klimmen in en rond het Hageland te komen ontdekken.

Hageland Classic vangt aan in Mol en leidt u via verkeersarme wegen doorheen de uitgestrekte velden van het Vlaams-Brabantse Hageland, binnen de driehoek Leuven – Tienen – Diest, waar we ook de klimmetjes niet schuwen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk, van 70 kilometer voor zij die het rustig aan willen doen, tot 185 kilometer voor diegenen die vroeg op het jaar de benen al eens willen testen.

Let op: Dit is een toertocht en geen wedstrijd. Iedereen rijd zijn eigen tempo en dient de verkeersregels te respecteren.

Inschrijven kan in Mol of op de verschillende bevoorradingsposten. Voor meer info zie: Inschrijvingen

Bij aankomst in Mol zijn er afzonderlijke douches voor dames en heren en er is ook een bewaakte fietsparking zodat u rustig kan napraten bij een drankje.
Alle praktische info kan u terugvinden op deze website, heeft u toch nog vragen kan u ons bereiken via onze contactpagina.
Door hun deelname gaan de deelnemers ermee akkoord dat de organisatie op geen enkele wijze verantwoordelijk kan gesteld worden voor gebeurlijke ongevallenTheme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer